kvärnstens webblogo centrerad med symbol

Maten - Mående - Motivation

Vad är egentligen motivation? Kan vi påverka den med mat?
Detta är högaktuella frågor. Många barn och ungdomar kämpar med att uppnå godkänt resultat i skolan, de behöver stöd för att klara av att vara motiverade och få det bästa förutsättningarna för inlärning. Även vuxna sliter ont i sina försök att räcka till och hinna med, detta sätter spår i både fysisk och psykisk hälsa.

Att maten har stor inverkan på vår fysiska och psykiska hälsa har klargjorts i aktuell forskning idag men hur gör jag i vardagen? Hur vi gör detta kommer jag att förklara under föreläsningen.

Varmt välkomna!

Maria Kvärnsten hälsa och rehabilitering

Om föreläsaren

Maria har gått HAM utbildningen (Holistic Addiction Medicine) och är certifierad Sockerberoendeterapeut via Bitten Jonsson (Bittens Addiction) samt certifierad att utföra SUGAR (Dahl & Dahl preventions- & beroendecenter) som innebär behörighet att göra en bedömning/kartläggning av patologiskt socker/mjöl/ätmönster enligt ICD-10:s kriterier, samt att ge rekommendation för lämpliga åtgärder. Hon har också en grundutbildning som kostrådgivare hos Anna Hallén Utbildningar samt utbildning i det hormonella systemet av Louise Edlund.

Maria har ett brinnade intresse för helhets hälsa och att kroppen är ett mäktigt verktyg som kan uträtta underverk om vi ger den rätt förutsättningar.

FÖR MER INFO ELLER BOKA FÖRELÄSNING
Maila eller ring Maria på telefon: 070-298 60 09